Vändningen

Nu jävlar vänder det!

Hej då krånglande värmepanna. Hej då trädgårdsfixning och hej – fucking – då eländiga vattenpump!

Året som varit kanske inte går till historien som det vassaste i mannaminne. Det kanske inte var ett år präglat av internationell kärlek och välvilja. Men nu, år 2017, så ändras just det. Dra åt helvete alla ni som varit egoistiska och snåla för nu är rollerna ombytta, nu är det min tur att känna mig rik. Nu är det jag som står på toppen och skrattar!

Varför då denna nyvunna självsäkerhet? Varför detta gigantiska långfinger som nu vajar, likt en amerikansk flagga i slow motion i slutet av en stor Hollywood-film, åt alla tidigare ovänner och illvilliga låtsasvänner? Jo, det ska jag gladeligen berätta!

Jag, Alex Bennheden, har nämligen blivit personligt kontaktad av ingen mindre än Miss Blessing Samuel. Den enda dottern från den sene Mr. Nguessan Samuel, från Elfenbenskusten. Jodå, ni läste rätt. DEN Miss Blessing. Alltså den enda dottern från den sene Mr.Nguessan Samuel. Yes, från Elfenbenskusten. Ivory coast. Så att.

Till er icke lika upplysta medborgare som mig själv så kan jag förklara att Miss Blessings far, alltså den sene Mr. Nguessan Samuel, lagt undan inte mindre än 12 500 000 dollar på en bank i Elfenbenskusten till Miss Blessing Samuels förfogande att investera utomlands.

Och var kommer då jag in i bilden undrar ni? Jo, Miss Blessing Samuel, alltså den sene Mr. Nguessan Samuels dotter, vill att JAG blir hennes partner och betrodde kompanjon med en livslång investering utomlands. Enligt Miss Blessing Samuel är jag ”en betrodd person som kommer att kunna hjälpa henne att överföra och ta emot pengar med sin bankkonto”. Som om inte detta var tillräckligt med goda nyheter så får jag även utbetalat procent på överföringen. Förstår ni HUR MYCKET PENGAR det är eller? Om jag, förutom att bli Miss Blessing Samuels partner, alltså den sene Mr. Nguessans Samuels dotter, får låt oss säga 5% så är det fortfarande väldigt mycket pengar att bara få för att man är en betrodd person som kommer hjälpa Miss Blessing Samuel att överföra och ta emot pengar med sin bankkonto!

Man kände ändå efter 2016 att det måste ske någon slags förändring. En positiv vändning måste komma. Världen kan inte fortsätta på det här viset. Någon vis människa sa någon gång att natten är som mörkast precis innan gryningen. Nu är gryningen nära. Jag har fortfarande svårt att ta in att det skulle bli JAG!? Lilla JAG är alltså den betrodda person som kommer hjälpa Miss Blessing Samuel att överföra och ta emot pengar med sin bankkonto. Miss Blessing Samuel skrev ändå till mig efter övervägande. Jag har sannerligen tur i år, det känner jag nu.

Dra åt pipsvängen alla som tvivlat och brinn i historieböckerna ditt förbannade 2016!

Här kommer 2017! Här kommer jag! Och här kommer den sene Mr. Nguessans Samuels dotter Miss Blessing Samuel and we´re gonna rule this shit!

God fortsättning och ett gott nytt 2017 kära vänner.

1 Kommentar

  1. Hörde för en stund sedan att min dotter i Göteborg fått samma generösa erbjudande. Så, tyvärr, det blir till att dela på kosingen

Submit a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.